Kaspersky Lab în centrul atenţiei publice

Miercuri, 25 Martie 2015
În lunile februarie şi martie au avut loc numeroase evenimente în lumea securităţii cibernetice: demascarea grupărilor Carbanak şi Equation, descoperirea grupului de hackeri Şoimii Deşertului din Orientul Mijlociu, Summit-ul analiştilor de securitate din Mexic şi Congresul comunicaţiilor mobile din Barcelona. În toate aceste ocazii, Kaspersky Lab s-a aflat în centrul atenţiei publice.

Acest lucru demonstrează faptul că Kaspersky Lab nu este doar un simplu producător de software antivirus. Echipa de cercetare-dezvoltare oferă o gamă largă de servicii de securitate, servicii inteligente şi funcţionalităţi de prevenire a fraudelor. Acesta este elementul care diferenţiază Kaspersky Lab de alţi furnizori de soluţii antivirus.

În 2014, Kaspersky Lab a ocupat din nou primul loc în topul furnizorilor de soluţii de protecţie, poziţie ce reflectă superioritatea produselor sale. Această clasare se bazează pe o serie de evaluări independente ale soluţiilor de securitate, realizate de-a lungul anului trecut. Conform acestor evaluări, produsele Kaspersky Lab s-au situat în testele profesioniştilor mai sus decât produsele oricărui alt furnizor.