Nova-E-ficienţă de imprimare pentru întreprinderile mici şi mijlocii

Luni, 20 Iulie 2015
Sharp CEE a introdus pe piaţă alte două modele de dispozitive multifuncţionale A3 din seria Nova E. MX-M316N i MX-M266N, care funcţionează cu viteză de 31 şi 26 pagini pe minut, completează oferta pentru companiile mici şi mijloci care caută dispozitive de reţea rapide, a căror construcţie modulară şi scalată permite extinderea odată cu dezvoltarea necesităţilor companiei. Datorită bazări pe soluţia Sharp OSA (Open System Architecture) dispozitivele multifuncţionale Nova-E permit la o integrare fără probleme cu noile sau deja existente sisteme de arhivare, circulare a documentelor, contabilitatea proceselor de imprimare sau scanare.

- Dispozitivele multifuncţionale a companiei Sharp oferă randament ridicat şi economisire de timp. Imprimare rapidă şi fiabilă, interfaţă intuitivă, o integrarea completă cu aplicaţii în cloud şi dispozitive mobile facilitează activitatea cu documentele şi ajută la economisirea timpului a angajaţilor. Dispozitivele din seria Nova-E se caracterizează printr-o construcţie modulară, care permite la adaptarea echipamentului la necesităţile curente ale companiei, dar şi oferă posibilitatea de extindere în aşa fel ca să se poată îndeplini cerinţele, care vor apărea cu timpul.–  a spus Szymon Trela, Product Manager CEE, Sharp Electronics Europe.

Eficiente energetic MX-M316N i MX-M266N sunt echipate cu casete pentru hârtie cu o capacitate mare, un scaner rapid care rulează la o viteză de 56 de imagini pe minut şi un ecran tactil confortabil de 7 inch. Opţional este accesibil un finisor interior, care permite la pregătirea profesională a documentelor. Toate acestea pentru un confort de muncă mai ridicat şi executarea perfectă a sarcinilor.

Seria Nova-E permite de asemenea cuplare la Sharpdesk Mobile Print cu ajutorul unui adaptor opţional fără fir a reţelei LAN, permiţând angajaţilor imprimarea mobilă sigură din orice loc al biroului folosind smartphone şi tablete cu aplicaţie instalată.

Dispozitivul din imagine poate avea accesorii opţionale.