Sharp introduce pe piaţă dispozitive noi multifuncţionale A3

Miercuri, 15 Aprilie 2015
Sharp Europe introduce pe piaţă un dispozitiv nou multifuncţional DX-2500N, care este îndreptat în special spre companiile mici care caută o soluţie low-cost pentru imprimarea color. Dispozitivul este echipat într-un panou nou digital de 7 inch şi o multitudine de opţiuni, care permit dezvoltarea şi adaptarea funcţiilor în conformitate cu dezvoltare companiei şi diversificarea cerinţelor.

DX-2500N copiază cu o viteză de 25 pagini pe minut şi poate fi echipat în patru casete pentru hârtie oferind o capacitate totală maximă de 3100 de coli. Ca majoritatea dispozitivelor brandului Sharp, acesta de asemenea colaborează cu soluţiile cloud şi se integrează cu diferitele sisteme IT în conformitate cu cerinţele clientului.

În afară de casetele pentru hârtie, dispozitivul poate fi echipat în hard disk cu o capacitate de 250GB, sistem Sharp OSA (Open System Architecture) precum şi finisor interior pentru 500 de coli care capsează în două poziţii şi permite perforarea documentelor.

Sharp introduce pe piaţă cinci noi dispozitive multifuncţionale monocrome A3

Sharp introduce în ofertă cinci noi dispozitive multifuncţionale monocrome A3 cu gândul la companiile mici şi grupuri de lucru. Dispozitivele AR-6023N, AR-6023D, AR-6020N, AR-6020D şi AR-6020 oferă un preţ de achiziţionare competitiv şi vor fi în măsură să îndeplinească cerinţele celor mai exigente bugete al companiilor.

Dispozitivele imprimă şi copiază cu viteze 20 şi 23 pag./min, capacitatea maximă de alimentare cu hârtie este de 1850 coli – aceste este o soluţie ideală pentru companiile mici, care au nevoie de un număr mai mare de imprimări, dar au suprafaţa mică de birou. Companiile care au nevoie de module de lucru universale şi sigure, aplicaţia opţională Sharpdesk Mobile oferă posibilitatea de imprimare de pe tablete şi smartfoane precum şi scanarea documentelor direct de pe dispozitivele mobile.

Pentru mărirea capacităţii, scanerul color A3 încorporat permite arhivarea digitală a documentelor, iar funcţia de scanare în memoria USB, prin intermediul reţelei sau aplicaţie conforme cu standardul TWAIN asigură, utilizatorii că au acces deplin la scaner. Modelele alese din serie nouă sunt echipate în modul duplex, iar alimentatorul reversibil de documente (RSPF) măreşte rapiditatea copierii în cazul unor sarcini mai mari. Programul Button Manager (AR-6020 precum şi modelele din seriai D) facilitează utilizarea de scanare la e-maill precum şi scanarea la programul Microsoft Word şi alte aplicaţii.

Proiectat pentru confortul utilizatorului panoul de comandă cu cristale lichide precum şi butoane de acces rapid asigură un confort deplin în deservire. Mânerele sertarelor, confortabile, permit o deschidere şi închidere uşoară, iar indicatoarele LED de pe panoul de control permit utilizatorilor verificarea stării dispozitivului direct din birou.

Toate dispozitivele sunt echipate într-un mod preliminar de încălzire şi cu funcţie de auto oprire, care reduc consumul de energie. Soluţiile prietenoase pentru mediu sunt confirmate prin certificatul Energy Star acordat pentru toate modelele din această serie.

Printre modele din noua serie se pot găsi dispozitive destinate să funcţioneze atât staţionar cât şi integrate cu reţeaua.